Bliver Nomas burgerrestaurant verdens bedste?

Da Noma genåbnede efter forårets nedlukning, skete det med et brag. Deres burger tog den gastronomiske verden med storm, danskere i tusindvis strømmede til, og lige så pludseligt som burgeren kom, var den borte. Men nu er den snart tilbage for alvor

cheesenomaburger.jpg
Noma har uviklet denne Popl cheeseburger lavet med økologiske råvarer og kød fra frilandskvæg. Foto: Ditte Isager
Pleasure
Eksklusivt for kunder
20. nov 2020 KL. 9:00
René Redzepi, som er vant til at kunne erobre den gastronomiske verdenspresses opmærksomhed, når han vil, var selv forbløffet over den opmærksomhed, det gav, at restaurantens genåbning i maj skete ...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.